• Altijd 10% korting
  op Hamat trapmatten
 • Ook voor trapmatten
  op maat
 • Trap stofferen
  incl. tapijt Nu € 189,00
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  Ook een winkel
0561-614443
Subscribe to RSS Feed

Trapmatten Hamat

13 - 13 van 13

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

13 - 13 van 13

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Trapmatten van Hamat

De trapmatten van Hamat staan bekend om de uitzonderlijke kwaliteit. Bij een aankoop van bijvoorbeeld trapmaantjes bent u dan ook verzekerd van een lange levensduur. Dat is belangrijk, want trapmatten worden doorgaans veelvuldig belast. Iedere keer als de trap naar boven of naar beneden genomen wordt, is er sprake van belasting. De trapmatten van het merk Hamat zijn daar zeker tegen bestand. Er is nog een voordeel om trapmatten te kopen. De traptreden worden op deze manier aangekleed en dat ziet er voor het oog prachtig uit. Zeker als u rekening houdt met de kleur en structuur van de trapmat.

 

Trapmatten in de vorm van trapmaantjes

De trapmatten met de vorm van een half maantje zijn ideaal en toepasbaar op elke trap. Het aanbod van Hamat voorziet bovendien in vrijwel elke voorkleur qua kleur en materiaal. De kleuren variëren van neutrale tinten, zoals beige en antraciet tot meer opvallende kleuren. Bijvoorbeeld oranje, paars of rood. Met betrekking tot het materiaal zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een halve maan te kopen van aluminium. Het grootste aanbod bestaat echter uit trapmatten van ander materiaal, zoals polypropyleen. Een ander onderscheid op het gebied van de trapbekleding van Hamat is te maken op het gebied van de structuur. Die kan grof zijn of juist wat verfijnder, maar ook ruw lijken. Hiermee is dus ook rekening te houden bij het kopen van trapmaantjes.

 

Voordeel van trapmatten

Trapmatten bieden meerdere voordelen. Naast dat het een mooi aanzicht geeft, voelt het ook warm aan als er met blote voeten of met sokken op gelopen wordt. Verder scheelt het qua voortbrenging van geluid. Het lopen op een kale trap brengt veel meer geluid met zich mee. Als de trap bekleed is met trapmatten levert dat een aanzienlijke geluiddemping op.

 

Trapmatten online kopen

Het is heel gemakkelijk om online trapmatten te kopen bij Trapmattendirect. U profiteert bovendien standaard van een aantrekkelijke korting. De trapmatten van Hamat bieden wij namelijk aan met een korting van 10%. Bij uw bestelling is het mogelijk om rekening te houden met de afmeting. De trapbekleding is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wij hebben een ruime voorraad beschikbaar en er zijn voor ieder budget trapmaantjes beschikbaar. U bent bij ons het goedkoopste uit en het is mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. In plaats van online uw bestelling te plaatsen, heeft u ook de mogelijkheid om naar onze winkel te komen. De winkel van Trapmattendirect bevindt zich aan de Grindweg 140a in Wolvega. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Prijzen inclusief 21% BTW - Matten en trapmatten 6,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten.Woontextiel webwinkels